Tvoje najboljše življenje se ne zgodi samo od sebe, medtem ko čakaš na boljše razmere. Tvoje najboljše življenje lahko prav zdaj spodbudiš ti!
Tvoja vibracija ustvarja tvojo situacijo. Tja, kamor gre tvoj fokus, tja se širi tvoja energija in tam se dogajajo spremembe.
Saj veš, brez nič ni nič.
Ko se pogumno soočiš z rastjo, ki ti jo prav zdaj spodbuja življenje, se tvoje zunanje okoliščine ekspresno hitro začnejo premikati naprej v smer tvoje vizije.
Tvoje najboljše življenje se ustvarja iz tebe, ko IZBEREŠ, da se ne boš več izogibal in kot noj tlačil glavo v pesek, ampak pogumno pogledal v tvoj portal rasti in se mu predal.
Vse se začne s tem, da sebe (končno!) postaviš na prvo mesto in pogumno slediš svoji VIBRACIJSKI SKLADNOSTI ter rečeš “JA!” svoji top izbiri. (In ti točno veš, kaj to je.)
Veš, da si ti središče svojega vesolja in da ko se premakneš iz cone udobja, v novo izkušnjo, to premakne tvojo energijo in to te odpre za novo dimenzijo življenja.
Veš, da to pomeni, da se bo marsikaj v tvojem življenju spremenilo, ampak čutiš, da je bil že čas za to. In veš, da je moč vedno bila in bo v tebi.
Tvoja duša nosi zavedanje, da so to premiki, ki so dobri zate in katerih si globoko v sebi iskreno želiš (čeprav si jih morda preredko upaš povedati naglas).
Četudi se večina ljudi okoli tebe zadovolji s tem, da so v življenju neizpolnjeni, ti nisi tak. Ti hočeš več od življenja.
Preprosto veš, da si prišel doživljati več kot to, kar je tvoja trenutna realnost.
In prav imaš!
Lahko ustvariš življenje, po katerem iz globine sebe hrepeniš.
Tvoja duša ve, da je na točki preskoka, ko se nekaj preprosto mora zgoditi. Tisti “klik”, ki obrne ploščo in se začne vrteti drugačen film.
Da bi bilo nekaj drugače, moraš narediti nekaj drugače.
Kdaj, če ne zdaj, boš naredil ta korak?

Če si čakal na spodbudo vesolja, je to sporočilo zdaj ta spodbuda!

Sledi svoji VIBRACIJSKI SKLADNOSTI in izberi sebe. Tako se bo rodilo tvoje najboljše življenje. ✨

Zato zdaj pogumno poslušaj svojo dušo, ki te vabi, da vstopiš v spletno šolo ORACLE MEMBERSHIP in odkleneš svoje dušne darove in se opremiš z življenjskim znanjem, ki te bo posedlo na raketo, da odletiš v svoje najboljše življenje. 🚀
In četudi je prisoten upor, vedi, da je ta upor samo znak, da si tik pred tem, da se tvoje življenje spremeni … globoko v sebi veš, čutiš, da bo to sprememba na bolje.
Zato zaupaj si in skoči … vesolje te bo ujelo (in držalo v najlepšem objemu). Jaz pa tudi.
Tjaša Dorelay